De nieuwe voorjaarscollectie van Arte Walls

Gepubliceerd op 2 februari 2024 om 15:00

Heb je het prachtige behang van Arte Walls al ontdekt? Zij maken prachtig behang op een duurzame manier met allerlei dessins en kleuren. Ik vertel je alles over de nieuwe voorjaarscollectie ‘Le Couturier’ die bestaat uit vijf te gekke collecties!

Le Couturier

Images by Arte

Hier komt de band tussen interieur en mode samen! Deze collectie vindt haar inspiratie uit de haute couture. Het behang is gemaakt door middel van bijzondere technieken en hoogwaardige materialen. Vakmanschap en uitzonderlijke ambacht staan centraal in deze collectie.

Kanso

Images by Arte

Deze collectie is gebaseerd op de Japanse minimalistische eenvoud waarin de essentie van design sterk naar voren komt. Strakke geometrische patronen komen samen. In het behang zit een mooie reliëf wat zorgt voor een diepte in de ruimte waarbij het mooie zachte velvet textiel zorgt voor warmte. Deze collectie straalt luxe uit zonder overdaad met een tijdloze elegantie.

Lanai

Images by Arte

Bij Lanai waan je je in een tropisch oord. Deze lijn is gebaseerd op het exotische Hawaï. Doordat rotan en raffia met de hand zijn verwerk in het behang komt deze exotische ervaring tot leven en voel je de natuurlijke rust terug in huis.

Wild Silk

Images by Arte

Deze collectie is gemaakt vanuit echt zijde. Dit behang geeft een mooie subtiele glans aan je muur die alleen echt zijde kan geven. Door de natuurlijke, organische eigenheid van zijde geeft je interieur een tijdloze uitstraling. Elk patroon uit deze collectie heeft een eigen verhaal van subtiel glanzende finesse tot robuuste weefpatronen.

Boutique

Images by Arte

We blijven nog even in Japan met de ‘boutique’ collectie. Deze gaat namelijk over de mid-century glamour, de tijd na de tweede wereldoorlog. De levendigheid, het optimisme en het vooruitstrevende gedachtegoed uit die tijd zien we nu terug in deze collectie door middel van glanzende materialen en uitbundige patronen.

Nu je weet waar de collecties op zijn geïnspireerd. Zie je het terug in de ontworpen dessins en kleuren. Ik vind deze nieuwe collectie van Arte Walls prachtig. Over alles is goed nagedacht en met finesse verwerkt. Dit zie je dan ook terug in de kwaliteit van het behang. Het behang van Arte Walls zorgt voor een extra dimensie in je interieur. Warmte, diepte en een luxueus effect.

Welke collectie spreekt jou het meeste aan?

 

Liefs Greetje

Huisje 4 Interieur


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.